"Динамо" знов програло у Лізі Європи

Кияни вдруге без шансів поступилися французькому "Ренну" і заслужено прощаються з другим за рангом європейським турніром

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
"Динамо" знов програло у Лізі Європи…
Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Щоб зберегти теоретичні шанси на продовження виступів у Лізі Європи, кияни мали перемагати французів на умовно домашньому стадіоні у Кракові. Проте сталося рівно навпаки. На початку другого тайму Бенджамен Буріго подав кутовий, захист "Динамо" випустив з поля зору камерунця Крістофера Ву і той легко переграв воротаря киян Руслана Нещерета.

Навіть після цього у грі киян мало що змінилося. Кволі спроби атак на ворота суперників ні до чого не призвели.

Однак надія на єврокубкову весну прийшла з іншого матчу в цій групі. Турецький "Фенербахче" обіграв кіпрський АЕК і зберіг для "Динамо" відстань у три очки від третього місця, яке дає право брати участь у третьому за рангом євротурнірі - Лізі конференцій. Щоб потрапити хоча б туди, українцям буде достатньо перемогти кіпріотів у очному поєдинку з різницею більш ніж в один м'яч. Здавалося б, дивне ще рік тому запитання, але чи по силам таке завдання "Динамо" в його нинішньому стані?

Ліга Європи. Група В.

"Динамо" – "Ренн" – 0:1

Гол: Ву (48)

Попередження: Бєсєдін (45), Тимчик (53), Ванат (90+5) – Буріжо (24), Д.Дуе (70)

"Динамо": Нещерет, Тимчик (Караваєв, 77), Забарний, Сирота, Дубінчак (Вівчаренко, 66), Сидорчук, Шепелєв (Андрієвський, 70), Буяльський, Циганков, Гармаш (Кабаєв, 66), Бесєдін (Ванат, 66)

"Ренн": Манданда, Мелінг, Теат, Ву, Ассіньйон, Майєр, Угочукву, Буріжо (Трюффер, 84), Терр'є (Сулемана, 66), Калімуендо-Муїнга (Тет, 73), Д.Дуе (Гуйрі, 73)

Арбітр: Сердар Гезюбююк (Нідерланди)

Стадіон "Краковія" (Краків, Польща)

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme