Чому травма Кличка зіграє проти Тайсона

Найочікуваніший українцями бій Кличка-молодшого проти Тайсона Ф'юрі 24 жовтня зірвався через травму українця, яка допоможе йому виграти час

Чому травма Кличка зіграє проти Тайсона…

Тайсон Ф'юрі прогнозував, що українець Кличко травмується і його бій з ним зірветься. 27 річний ірландець дуже хотів побити українця. Він працював над своїм тілом, яке ще влітку нагадувало шматок "сала".

Чому травма Кличка зіграє проти Тайсона - фото 1

Він "травив" Кличка, приходив у костюмі бетмена, розповідав про секс більш ніж з 500-ма жінками, одним словом, піарився як міг. Володимир Кличко теж викладав у мережу відеоролики із тренувань у Маямі. Паралельно Кличко був гарним татом і купався в океані разом з донечкою Каєю-Євдокією.  

Бій у Дюссельдорфі мав зібрати аншлаг. Ще в серпні на нього розпродали 40 тисяч квитків. Але не судилося. Травма у тренувальному таборі в Гоїнгу, якої зазнав Кличко, не дозволить йому боксувати. Джерела кажуть про розірвані сухожилля. Якщо це правда, то бій відбудеться не раніше, ніж через рік. 

Тайсон відразу розпочав травлю Кличка, мовляв, смішно, що українець травмувався. Скоріше - він злякався. Але хай собі говорить. Травма Кличка дійсно грає на руку українцю. Звичайно, нам хотілося видовища і чергової перемоги, але квітневий бій Кличка з Дженнінгсом примусив фанатів понервувати. 

39-річний Кличко став повільним і Дженнінгс, поки дозволяли сили, це використовував. Кличко ніколи не славився видовищними діями на рингу, але останній бій показав, що славетні часи нашого боксера позаду і потрібно думати, як не піти з боксу переможеним в останній битві. Молодий 27 річний Тайсон Ф'юрі мав гарні шанси перемогти. Він - швидший, вищий (206 проти 198), має більший розмах рук (216 проти 206). Цілком можливо, що травма дасть Кличку більше часу задля підготовки до бою і зіграє йому на руку. 

24 жовтня ми могли б побачити видовище, яке могло завершитися погано для Кличка у його 68 бою на профі-рингу. Українцю зараз потрібно лише правильно використати час, щоб перемогти Тайсона, затягувати час, і піти красиво з боксу так само, як це зробив його брат Віталій. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme