Чому Коноплянка цікавіший за Ахметова

Сьогодні "Шахтар" зіграє останній матч у Лізі чемпіонів проти "ПСЖ", але кому він цікавий, якщо Коноплянка боротиметься з "Ювентусом"

Чому Коноплянка цікавіший за Ахметова…

Матч групи А "ПСЖ" - "Шахтар" стане для "гірників" останнім у цьогорічній Лізі чемпіонів. Єдина інтрига - чи потрапить "Шахтар" до Ліги Європи. Але і вона, якщо чесно, "глушиться" поєдинком "Реал" - "Мальме". Дійсно, мало хто вірить в те, що шведи зможуть бодай очко взяти у Мадриді і випередити "Шахтар" у разі поразки українців у Парижі. А що ж можлива перемога клубу Ахметова над "ПСЖ"? Ну яке до неї діло, якщо всеодно з ЛЧ вилетіли. Для парижан цей матч немає жодного значення, бо вони вже в плей-офф. Хіба за призові у розмірі 1,5 млн євро за перемогу клуби битимуться. За рівної ж кількості очок "Шахтаря" і "Мальме" до ЛЄ йдуть українці завдяки кращій різниці забитих і пропущених в особистих матчах зі шведами (4:1)

Турнірне становище в групі А

1. "Реал" - 13

2. "ПСЖ" - 10

3. "Шахтар" - 3

4. "Мальме" - 3

Цей матч було б цікаво дивитися українцям, якби не інша обставина. Сьогодні у той самий час на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан" у Севільї одноіменна команда разом з українцем Євгеном Коноплянкою битиметься з "Ювентусом". Так, "Севілья" теж гратиме за вихід у Лігу Європи. Але сам по собі матч буде значно вищої якості, особливо враховуючи, що Євген Коноплянка у ЗМІ набагато популярніший за всіх гравців "Шахтаря" разом узятих.

Турнірне становище у групі D

1. "Ювентус" - 11

2. "Манчестер Сіті" - 9

3. "Борусія" М - 5

4. "Севілья" - 3

Клуб Коноплянки у матчі влаштує лише перемога і сподівання на те, що "Борусія" програє "Ман Сіті" або зіграє з англійцями внічию. За рівної кількості очок у "Борусії" та "Севільї" далі підуть іспанці, бо у них краща різниця забитих і пропущених в особистих зустрічах (5:4).

Битва "Севільї" з "Ювентусом" буде смачна, із присмаком Коноплянки.

А за "Шахтар" повболіваємо у Лізі Європи.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme