Чим боксер Глазков схожий на фаната Путіна Роя Джонса

Український супертяж В'ячеслав Глазков, який збирається прийняти російське громадянство, програв бій за пояс чемпіона світу IBF

Чим боксер Глазков схожий на фаната Путі…

Під час вечора боксу в Нью-Йорку В'ячеслав Глазков вийшов на бій проти американця Чарльза Мартіна в якості українського боксера. Втім українці вже давно знають про бажання луганського спортсмена прийняти російське громадянство, оскільки про це говорить його промоутер Кирило Пчельников. Мовляв, у Краснодарі мешкаєвся родина Глазкова і він сам хоче змінити паспорт. 

Сам Глазков вирішив поки що не робити різких рухів, особливо перед боєм з Мартіном за пояс Володимира Кличка. Нагадаємо, що титулом чемпіона світу за версією IBF у суперважкій вазі до поєдинку з Тайсоном Ф'юрі володів Володимир Кличко. Після поразки Кличка-молодшого він перейшов до Тайсона, а згодом став вакантним, бо Ф'юрі не захотів захищати його у бою з Глазковим заради реваншу з Володимиром.

Сам бій Глазкова з Мартіном був не дуже тривалим. В'ячеслав прогнозовано не атакував, робив ставку на захист. А Мартін атакував швидкими випадами із сильними ударами. 

У третьому раунді Мартін відправив Глазкова у нокдаун. Було видно, що в українця травмована нога. Глазков кульгав, через що рефері зупинив поєдинок та зафіксував перемогу американця.

У цей час Рой Джонс-молодший сидів у своїй скромній оселі в Москві. На столі лежав російський паспорт і стояла пляшка віскі. Він дивився "Матч-ТВ", де транслювали цей бій. Російської мови Джонс не розумів, але було і не треба. Він знав, що цей український хлопець, так само, як і він, може стати росіянином. І був дуже здивований, коли Глазкова відправив на настил рингу його колишній співвітчизник.

Бо якийсь каламбур виходить. Останнім часом, всі бійці, які приймають російське громадянство, програють.

Рой Джонс дебютував з російським паспортом у бою з британцем Маккарінеллі. Цей бій завершився жахливою поразкою. Джонса-молодшого "розмазали" по рингу.

Чим боксер Глазков схожий на фаната Путіна Роя Джонса - фото 1

Боєць MMA Монсон, який теж став росіянином, був побитий камерунцем із міста Черкаси Нджатахом. 

Щось спільне є у Глазкова з цими хлопцями. Не тільки у бажанні отримати російський паспорт. От тільки луганчанин зробив мудріше - відклав прийняття російського громадянство на потім. І у нове для себе життя увійде без ганебної поразки. А українцям якось все одно. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme