Бріггс заявив, що Кличко йому погрожує

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Шенон Бріггс заявив, що команда чемпіона WBA/WBO/IBF Володимира Кличка погрожує його життю, проте він не має наміру залишати українця в спокої, поки той не погодиться на бій з ним

Бріггс заявив, що Кличко йому погрожує…

Про це він розповів порталу Boxingscene.com, передає ДеПо.

«Я не знаю, що він збирається робити, але він лютує. Вони подзвонили мені. Здається, я їх дістав. Це був хтось з його команди і він сказав: «Послухай, ти набрид Володимиру. Не показуйся більше». Я отримую загрози вбивства. Вони сказали, якщо я опинюся в Німеччині, у мене будуть проблеми. Але «Дій, чемпіон!» - ось що говорить мені мій розум. Дій і отримай цей бій.

«Я ніколи не бачив нікого на зразок Володимира. Його важко зламати. Мені було важко, але тепер я його зламав. Він дуже спокійний. Але я нарешті зламав його», - наводить слова Бріггса Boxingscene.

Крім того він розповів, що після того, як перевернув Володимира у воду, то почекав доки той дістанеться до берега. «Ми ж не хочемо його вбити», - розсміявся Бріггс.

Крім того він завірив, що зйомки відео, на якому він занурив Володимира Кличка у воду, не були постановочними. «Це вийшло спонтанно. У мене є і кращі відеокліпи, про Кличка, але я їх не викладаю, тому що не хочу у в'язницю», - сказав американець.

В той же час він визнав, що переслідує українського боксера. Бріггс повідомив, що в цьому йому допомагають деякі папрарацці, що стежать за знаменитостями. «Я плачу деяким людям, щоб дізнатися, де він. Я дізнався, що він щодня катається на воді, але мені було треба накопити певну суму, щоб зняти човен. Я заплатив $600 за двогодинну оренду», - сказав Бріггс.

Як повідомляв ДеПо, днями скандально відомий американський боксер Шенон Бріггс перевернув українця Володимира Кличка у воду під час його тренування на одній з водойм у Флоріді.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme