Богуслаєви припиняють фінансування запорізького "Металурга"

Клуб залишиться без грошей вже з 1-го жовтня

Як повідомляє depo.ua з посиланням на офіційний сайт клубу, "Металург" оголосив про те, що з 1 жовтня припиниться фінансування клубу.

"Вважаємо за необхідне повідомити про відсутність економічної доцільності подальшого розвитку клубу в сформованій ситуації, а також про зупинку його фінансування з 1 жовтня 2015 року.

Звертаємося до всіх, кому не байдужа доля футбольного клубу, взяти під своє шефство ПФК "Металург-Запоріжжя" на будь-яких умовах.

За підсумками минулого сезону команда посіла сьоме місце в чемпіонаті України, що є успішним результатом системної і скоординованої роботи всього колективу клубу. При цьому весь цей час фінансова діяльність клубу носила дотаційний характер.

Ситуація багаторазово ускладнилася в умовах загострення економічної та політичної криз в Україні, що створило додаткові проблеми у фінансуванні, змісті і подальшому розвитку клубу, аж до загрози його існуванню", - повідомляється в заяві.

Власниками "Металурга" є сім'я Богуслаєва. В'ячеслав Богуслаєв - народний депутат України і генеральний директор запорізького заводу "Мотор Січ", його син Олександр останнім часом займався справами в клубі і представляв власників на зустрічі з фанатами.

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme