Андрія Шевченка пхнуть в УАФ як "весільного генерала", - фани "Динамо"

У  пабліку фанатів столичного ФК "Динамо"  відреагували на чутки про наміри влади "зробити" з Андрія Шевченка президента Української асоціацію футболу

Журналіст відділу новин
Андрія Шевченка пхнуть в УАФ як "весільн…
Андрій Шевченко

Вболівальники столичного клубу вважають, що процес зміни керівництва УАФ, який зараз відбувається, є політичним та примусовим, а Шевченко - не є достатньо кваліфікованим менеджером, щоб обіймати таку посаду, передає Depo.ua.

Так, у дописі вказується, що на місце чинного керівника УАФ Андрія Павелка влада хоче поставити людину, якою можна буде керувати "з-за лаштунків". На думку автора допису цей процес зміни очільника відбувається у політичний і примусовий спосіб. 

"Слiд нагадати - якщо, в процес політичної,  примусової змiни Президента УАФ, втрутиться УЄФА, можуть бути серйозні санкцii. 

Щодо Шевченка - він видатний, відомий у всьому світі футболіст, але ж Президент УАФ - це менеджер!!! Там не треба грати, або тренувати, там треба працювати з папірцями! Це не його, але  тому "вони" хочуть запхати туди саме Шеву, як "весільного генерала", така собi ширма-прикриття, за якою буде робитись те саме, але грошi попливуть в iншi кiшенi",  - йдеться у дописі. 

Відомо, що кандидатуру Андрія Шевченка на посаду керівника УАФ висунув керівник Запорізької асоціації футболу, колишній представник Партії регіонів Віктор Межейко. 

Вибори нібито заплановані на 20 грудня,  раніше журналіст Ігор Бурбас піддав сумніву їх законність. Він пояснив, що, по-перше, проводити вибори заборонив своєю ухвалою Печерський суд,  а по-друге, задля скликання звітно-виборчої конференції, згідно зі Статутом УАФ, її учасники мають бути проінформовані про захід за 50 днів до його проведення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme