"Він ліва людина". Спортсмени під Кабміном протестували проти Булатова

Сьогодні під Будинком уряду в Києві відбулася акція протесту проти політики міністра молоді і спорту України Дмитра Булатова

"Він ліва людина". Спортсмени під Кабмін…

З пікетом до Кабміну прийшла молодіжна і спортивна громадськість, про це повідомляє кореспондент ДеПо.

"Міністр абсолютно некомпетентний, не управляє міністерством як центральним органом виконавчої влади. На сьогодні ми зіткнулися з такою ситуацій, коли організація спорту в плані фінансування, в плані методології лежить на спортсменах в цілому. Ми не згодні з тим, що Міністерством молоді і спорту повинен керувати такий чиновник. І ми зібралися, щоб призвати міністра Булатова до відповідальності за бездіяльність, місцями халатність в питаннях побудови молодіжної політики і спорту в Україні", - пояснив мету акції глава організації "Трибунал" Андрій Смирнов.

Співорганізатор протесту, олімпійська чемпіонка Стела Захарова також невдоволена діяльністю цього міністра.

"Ми будували цю країну. Ми, не він. Він ліва, випадкова людина. Завтра його не буде. І його ніхто не згадає", - сказала Захарова.

Протестуючі вважають, що міністерство під керівництвом Булатова "сфальсифікувало нинішній конкурс проектів молодіжних і дитячих організацій", не провело державну ревізію підконтрольних підприємств, не розплачується по кредитах, не подає законопроектів відносно удосконалення розвитку галузі, не відповідає на запит про надання публічної інформації.

Крім того, протестуючі стверджують, що відомство Булатова подає паспорти бюджетних програм з грубими помилками, що призводить до затримки фінансування і взагалі втрати перспективи його отримання.

Нагадаємо, що Булатов очолив Міністерство молоді і спорту у кінці лютого 2014 року, після перемоги Євромайдану, в якому сам він брав активну участь як один з лідерів Автомайдану.

Фото і відео: Оля Каменева ДеПо

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme