"Карпати" будуть ділити стадіон з "Шахтарем"

Львівський клуб домовився з керівництвом "Арени Львів" про оренду стадіону до закінчення сезону 2015/16.

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на zaxid.net. Про принципову домовленість керівництва "Арени Львів" з клубом Димінського розповів директор стадіону Денис Ринський:

"Найближчим часом ми підпишемо із представниками клубу договір про оренду стадіону "Арена Львів" до завершення поточного сезону. Зокрема, "Карпати" планують провести на арені 5 матчів української першості і зможуть прийняти тут "Динамо", "Дніпро" і "Шахтар". Ми дуже давно хотіли, аби на "Арені Львів" виступала рідна команда, і віримо, що матчі "Карпат" за вдалої роботи маркетологів збиратимуть аншлаги", - заявив Ринський.

Комерційні деталі угоди директор "Арени Львів" відмовився розголошувати до офіційного підписання договору. Але повідомив про одну з важливих умов оренди львівського стадіону. Вона полягає в тому, що "Карпати" проводитимуть свої тренування на стадіоні "Україна", щоб не пошкодити газон. Адже до завершення футбольного року на цьому стадіоні повинні відбутися також матчі Ліги Європи за участі донецького "Шахтаря", поєдинки жіночої національної збірної з футболу, а також зустріч між зірками "Динамо" та лондонського "Арсеналу".

Зазначимо, що востаннє львівяни грали на "Арені Львів" у серпні 2014 року через проблеми з газоном на стадіоні "Україна".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme