"Динамо" розслідує бажання своїх ультрас спалити ФФУ

Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ зажадав від "Динамо" пояснень за фактом присутності банера з написом "ФФУ, наступного разу спалимих вас" під час матчу проти "Оболонь-Бровар"

Як повідомляє depo.ua з посиланням на офіційний сайт ФФУ, на адресу Федерації надійшов лист з відповіддю, який був підписаний віце-президентом Олексієм Семененком.

"У відповідь на ваш лист № 58 від 28.10.2015 повідомляємо, що з метою виконання рішень комітету про закриття секторів №21,41,42 і 43 на НСК "Олімпійський" на найближчому матчі "Динамо", зазначені сектори були закриті 27.10.2015 на матчі 1/8 фіналу Кубка України "Динамо" - "Оболонь-Бровар". Відповідна інформація була опублікована на офіційному клубному сайті.

Крім того, з лідерами ультрас, які традиційно розміщуються в зазначених секторах на матчах за участю нашого клубу, була проведена роз'яснювальна бесіда. А саме, останнім було запропоновано на найближчому матчі не групуватися в одному секторі, а по можливості купувати квитки в різні сектори.

Що стосується появи на секторах 59-61 банера з написом "ФФУ, наступного разу спалимих вас", інформуємо, що відповідні служби клубу проводять ретельне розслідування цього ганебного інциденту. В даний момент з'ясовуються особи, які вивісили цей банер, а також їх причетність до фанатського руху нашого клубу.

Тим не менш, ми запевняємо ФФУ у своїй повазі, а також у відсутності з боку вболівальників "Динамо" будь-яких агресивних намірів щодо Федерації футболу України", - йдеться у листі "Динамо", яке підписав віце-президент киян Олексій Семененко.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme