Як американці вчили українських нацгвардійців смачно готувати (ФОТО)

Під час навчань "Фіарлес Гардіан-2015" фахівці тилового забезпечення військових частин Західного ОТО провели навчально методичні збори

Як американці вчили українських нацгвард…

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацгвардії України, передає depo.ua.

"Маючи унікальну нагоду, ми спеціально провели ці збори під час навчань на Яворівському полігоні з метою організації взаємодії та підвищення кваліфікації фахівців тилового забезпечення підрозділів НГУ з тиловиками армії США", - розповідає полковник Віктор Русан - начальник служби з організації контролю та постачання відділу продовольчого забезпечення логістики Головного управління НГУ.

Гвардійцям продемонстрували роботу мобільної контейнерної кухні, яку використовують для приготування їжі десантники 173 бригади США.

Така мобільна кухня розгортається за 45 хвилин. Їжу готують з напівфабрикатів п'ять досвідчених кухарів. Середній час приготування близько трьох годин. За один прийом їжі кухня може нагодувати близько 800 чоловік.

Українські гвардійці скуштували все, що приготували американські військові кухарі. Звісно, що описати приготування їжі та передати її смак на папері неможливо, але судячи з відгуків - було дуже смачно, відзначається у повідомленні.

За словами полковника Русана, тилове обладнання, яке сьогодні є не тільки у Національній гвардії, але й у Збройних силах України, технічно та морально застаріле. Воно було виготовлене ще в Радянському союзі.

"Виробництво подібних польових кухонь можна налагодити і в Україні, вони потрібні, але їх потрібно пристосувати до наших умов та раціону харчування. Ця кухня, наприклад, не передбачає приготування перших страв", - додав полковник Русан.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme