UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Україні запустили онлайн-ресторан зі стравами, які допомагали українцям вижити під час Голодомору

В інтернеті з'явився онлайн-ресторан, на якому можна ознайомитися зі стравами, які готували українці у часи Голодомору 1932-33 років

Про це повідомляє Depo.ua.

В Україні запустили інтернет-проект "Непораховані". Це онлайн-ресторан, в меню якого – страви, які допомогли вижити українцям під час Голодомору.

Серед страв, зокрема:

- хлібець з натертої трави, замішаний на гарячій воді з додаван-ням насіння льону;

- подрібнені картоплинні відходи з залишками зернят, замішані на гарячій воді;

- кришена солома разом із просяною й гречаною половою, макухою з конопляного сім’я, товченого в ступі;

- перетерта в борошно кора дуба, подрібнене коріння очерету і лободи;

- та інші страви.

На сайті також викладені історії людей, які пережили Голодомор-1932/33.

Нагадаємо, що у Львові людям, які пережили Голодомор, виплатять матеріальну допомогу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"