Бізнес по-китайськи: у ресторані в страви додають макові головки

У Китаї власник ресторану, де готують локшину, подавав страви з маковими головками. Чоловік використовував вихідний інгредієнт опіуму, щоб привабити в заклад більше відвідувачів

Бізнес по-китайськи: у ресторані в страв…

Про наркотичні страви поліцейським стало відомо після того, як вони затримали одного з відвідувачів ресторану. Чоловіка, який керував автомобілем, попросили пройти медичний огляд. Він показав, що чоловік вживав наркотики, проте той запевняв, що ніколи не торкався заборонених речовин. Він припустив, що їх додають у страви в ресторані, який він часто відвідує разом зі своєю родиною.

Після того, як аналізи членів його сім'ї також виявилися позитивними, співробітники правопорядку відправилися до ресторану.

Затриманий власник закладу розповів, що придбав два кілограми макових головок за 600 юанів (близько ста доларів) у серпні 2014 року, повідомляє ДеПо з посиланням на lenta.ru.

Раніше ДеПо розповів, що в США почали продавати соус з марихуани.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme