Цільні злаки продовжують життя і захищають від хвороб серця

Вживання в їжу цільних злаків зменшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань і підвищує довголіття

Цільні злаки продовжують життя і захищаю…

До такого висновку в результаті 26-річного дослідження дійшли фахівці Гарвардської школи громадського здоров'я.

Вчені довгі роки вивчали медичні показники 74 тисяч чоловіків і 75 тисяч жінок, з метою знайти зв'язок між продуктами харчування і серцево-судинними захворюваннями.

Виявилося, ті люди, які вживали в їжу як мінімум 28 г злаків в день, на 5 відсотків знижували ризик смерті і на 9 відсотків можливість серцево-судинних захворювань.

Головне - замість очищених злаків їсти цілісні, такі як, наприклад, кукурудза або овес, а також висівки, повідомляє depo.ua з посиланням на kp.ru.

Раніше depo.ua розповів, як харчуватися сердечникам: меню для лікування атеросклерозу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme