3 соуси для пасти від Ектора Хіменес-Браво

Відомий шеф​​-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився своїми улюбленими рецептами

3 соуси для пасти від Ектора Хіменес-Бра…

Коли мало часу, а хочеться приготувати щось смачне, можна швидко приготувати пасту і заправити її одним із найсмачніших соусів, пише ДеПо.

Соус Песто

З'єднайте 2 склянки свіжого зеленого базиліку, 2 зубчики часнику, 0,25 склянки кедрових горіхів в блендері. Подрібніть короткими пульсами. Додайте 0,5 склянки оливкової олії холодного віджиму і ще раз подрібніть. Додайте сіль і перець за смаком. Додайте ще 1/3 склянки олії і 0,5 склянки натертого сиру Пекоріно (або Пармезану), перемішайте і використовуйте.

Соус Альфредо

У пательні підігрійте 110 г вершкового масла і 1 стакан жирних вершків, додайте сіль і перець. Додайте 2 склянки тертого Пармезану, перемішайте і дайте сиру розтанути. Соус готовий - можна додавати до спагетті.

Соус Карбонара

Підігрійте оливкову олію у глибокій пательні на середньому вогні, додайте 100 г панчетти або бекону, нарізаного на смужки. Обсмажте протягом 3 хвилин, щоб жир з бекону розтопився і він став хрустким, але не сухим. Додайте 4 зубчики дрібно нарізаного часнику, смажте близько хвилини. Додайте відварені спагетті (400 г) у пательню із соусом, перемішайте і протушкуйте протягом 2 хвилин. Перемішайте 2 великих яйця і 1 склянку натертого Пармезану в ємності. Приберіть пательню з вогню, влийте суміш сиру і яєць і перемішайте. Якщо соус надто густий - додайте трохи води, в якій варилася паста. Подавайте зі свіжомеленим чорним перцем, нарізаною петрушкою і сиром Пармезан.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme