Шашлик із морепродуктів: рецепт Яни Клочкової

Олімпійська чемпіонка Яна Клочкова розповіла ДеПо рецепт своєї улюбленої страви

Шашлик із морепродуктів: рецепт Яни Клоч…

Інгредієнти:

• 16 сирих королівських креветок

• 350 г філе хека

• 350 г філе лосося

• шматочок свіжого імбиру (2 см)

• 4 ст. ложки солодкого соусу чилі

• 2 лайми

• оливкова олія

Приготування:

1. Зніміть панцир із креветок, але залиште хвостики. Сполосніть креветки під холодною водою і висушіть паперовими рушниками.

2. Поріжте хек на кубики розміром близько 2,5 см.

3. Натріть імбир і вичавіть з нього сік, а м'якоть можете видалити. Додайте до нього сік лайма і соус чилі, гарненько перемішайте.

4. Цією сумішшю залийте морепродукти, залиште на 30 хв.

5. Добре розігрійте гриль і накрийте зверху фольгою.

6. Треба нанизати морепродукти на шампури, змастити маринадом.

7. Готувати на грилі 6-8 хв. Подавати зі шматочками лайму.

Нагадаємо, раніше Яна Клочкова розповіла про улюблену їжу, догляд за собою та виховання сина.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme