Розвантажувальні дні на осінніх овочах і фруктах

Очистити організм і скинути трохи ваги можна за допомогою розвантажувального дня. Осіннє меню багате на овочі та фрукти, тому сидіти на воді вам не доведеться

Розвантажувальні дні на осінніх овочах і…

ДеПо підготував декілька варіантів розвантажувального дня в осінній сезон.

Розвантажувальний день на гарбузі

Гарбуз має добрий вплив на роботу шлунка, печінки і серця, а також м'яко очищує організм. Для розвантажувального дня краще віддати перевагу помаранчевому гарбузу, найбільш солодкому.

Вам знадобиться 1,5 кг запеченого гарбуза. Розділіть його на 5-6 частин і їжте протягом дня.

Розвантажувальний день на яблуках

Яблука знижують рівень холестерину в крові і збагачують організм вітамінами С і Е, які вважаються вітамінами молодості. Однак робити розвантаження на яблуках не слід тим, хто страждає хворобами ШКТ.

Візьміть 1,5 кг яблук, краще печених і без шкірки, і розділіть на 5 прийомів їжі.

Розвантажувальний день на винограді

Виноград багатий на вітаміни і покращує травлення, а також сприяє зміцненню стінок судин. Однак людям, що страждають дебетом, серцевою недостатністю, а також при виразках шлунка і дванадцятипалої кишки, проводити розвантажувальний день на винограді забороняється.

1 кг винограду розділіть на 5 прийомів.

Перш ніж влаштувати собі розвантажувальний день, слід взяти до уваги кілька важливих моментів:

• останній прийом їжі напередодні розвантажувального дня обов'язково повинен бути легким - пісний суп, вівсянка на воді або нежирний сир;

• не слід планувати важливих справ на розвантажувальний день, краще виспатися і гарненько відпочити;

• під час «розвантаження» пийте достатню кількість рідини - води, несолодкого відвару шипшини або зеленого чаю;

• виходити з розвантажувального дня також слід певним чином: поснідайте вівсянкою і три дні після розвантажувального дня виключайте зі свого меню смажену, солону їжу і консервацію.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme