Молочна сироватка корисна для діабетиків

Вчені з Університету Тель-Авіва з'ясували, що молочна сироватка здатна поліпшувати вироблення в організмі інсуліну і знижувати ризик стрибків рівня глюкози в крові у пацієнтів з цукровим діабетом другого типу

Молочна сироватка корисна для діабетиків…

Це стає можливим при дотриманні прописаного їм графіка пиття.

Учасники експерименту регулярно вживали сироватку (по 50 мл) вранці натщесерце, повідомляє ДеПо з посиланням на Медикфорум.

Фахівці нагадали, що перепади рівня глюкози в крові небезпечні тим, що призводять до розвитку ракових, серцевих захворювань, хвороб сітківки, Альцгеймера, а також ниркової недостатності. Таким чином, регулярне вживання молочної сироватки знижує ризик виникнення та розвитку цих важких захворювань, що загрожують життю.

«Коли в організм надходить молочна сироватка, поліпшується вироблення ГПП-1, глюкагеноподобного пептиду. Цей гормон відповідальний за секрецію інсуліну», - пояснила професор Даніела Якубович здатність сироватки контролювати цукор у крові.

За словами Якубович, за цією властивістю сироватку можна порівняти з найкращими медичними препаратами проти діабету.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme