Улюблені коктейлі відомих жінок: рецепти

Пропонуємо приготувати коктейлі, яким надають перевагу зірки

Улюблені коктейлі відомих жінок: рецепти…

Одрі Хепберн: «Олександр»

Цьому ніжному вершковому коктейлю з шоколадним смаком без малого сто років. Щоб приготувати його, викладіть в шейкер колотий лід, додайте по 30 мл джина, кавового лікеру Creme De Cacao і жирних вершків. Змішайте і перелийте в охолоджений коктейльний келих, посипте тертим мускатним горіхом і подавайте.

Мерилін Монро: «Манхеттен»

Цей коктейль був придуманий в Америці в кінці XIX століття. Спочатку його основою був житній віскі, сьогодні ж найчастіше використовується бурбон.

Щоб приготувати «Манхеттен» за традиційним рецептом, налийте у велику склянку 60 мл канадського віскі, 30 мл червоного солодкого вермуту, додайте пару крапель біттера «Агностура» і акуратно перемішайте довгою барною ложкою. Подавайте у крижаному келиху, прикрасивши червоною коктейльною вишнею.

Камерон Діас: «Яблучний мартіні»

Улюблений коктейль актриси готувати дуже просто. Змішайте за допомогою шейкера 40 мл горілки, 15 мл яблучного лікеру і 15 мл лікеру «Куантро». Подавайте в охолодженому коктейльному бокалі.

Мадонна: «Космополітен»

Історія популярності коктейлю «Космополітен» почалася в кінці 90-х, коли на телеекрани вийшов серіал «Секс і місто».

Для приготування коктейлю «Космополітен» знадобиться шейкер. Викладіть у нього колотий лід, додайте 40 мл горілки, 15 мл лікеру «Куантро», столову ложку свіжовичавленого соку лайма і 30 мл журавлинного соку. Змішайте, процідіть у великій коктейльний келих і подайте зі шматочком лайма.

Холлі Беррі: «Базз Олдрін»

Названий на честь американського астронавта, цей коктейль має у своєму складі досить несподіваний компонент - розчинний напій TANG, який в 60-і роки був одним з пунктів меню пілотів NASA.

Щоб приготувати цей коктейль, налийте в шейкер 60 мл горілки, 30 мл апельсинового лікеру «Тріпл Сек» і 120 мл TANG або іншого розчинного апельсинового напою. Добре перемішайте і подавайте в охолодженому коктейльному келиху, прикрасивши його край порошком сухого напою TANG. Для цього проведіть по краєчку келиха шматочком апельсина і вмочіть його в апельсиновий порошок.

Скарлетт Йоханссон: «Белліні»

Придуманий в 30-х роках XIX століття винахідником карпаччо Джузеппе Чіпріані, цей коктейль названий на честь художника Джованні Белліні.

Щоб приготувати «Белліні», максимально близький до оригіналу, протріть через сито два-три білих персики. Охолодіть отримане пюре і при необхідності додайте трохи цукрового сиропу. Викладіть в шейкер колотий лід, додайте 50 г пюре з персиків і 150 мл сухого ігристого вина. Перемішайте, процідіть і відразу ж подавайте у заздалегідь охолодженому келиху, радить depo.ua з посиланням на wday.ru.

Раніше depo.ua розповів, як приготувати 5 найкращих алкогольних коктейлів на Новий рік.


Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme