Головні убивці імунітету: Що лікарі не радять їсти людям
Білок тваринного походження, алкоголь, а також цукор завдають максимальної шкоди імунітету людини
Таку думку висловила лікар-дієтолог Олена Соломатіна, передає Depo.ua з посиланням на "ВМ". При цьому не останню роль відіграє спосіб обробки продуктів.
За її словами, до найбільш шкідливих Соломатіна віднесла продукти, приготовані у фритюрі, оскільки ці страви викликають систематичне запалення.
"Цукор, крім того, що провокує діабет, блокує утворення білих кров'яних тілець, імунна система страждає", – зазначила дієтологиня.
За її словами, шкідливе надмірне вживання тваринного білка – червоного м'яса.
"Алкоголь виводить рідину. Шкідливі і продукти, які, змінюють кислотність шлункового соку, наприклад, підсилювачі смаку – глутамат натрію", – додала фахівчиня.
Нагадаємо, фахівці з Медичної школи Уорвіка виявили, що цукор має дуже підступну властивість, яка робить цей продукт небезпечним для серця.
Читайте також: Дієтолог зірок Наталія Самойленко: Жирне позбавляє залежності від солодкого, а каву краще пити без молока
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Життя