Чебуреки з м'ясом і горілкою: Рецепт від Ектора Хіменеса Браво

Популярний шеф-кухар та телеведучий Ектор Хіменес Браво поділився рецептом чебуреків, які легко приготувати власноруч 

Журналіст відділу «Життя»
Чебуреки з м'ясом і горілкою: Рецепт від…
Фото: Pixabay

На своїй сторінці в Instagram Браво опублікував смачний рецепт чебуреків. До речі, як приготувати кримськотатарські чебуреки, знає головна редакторка сайту Depo.ua Валентина Емінова. 

Чебуреки з м'ясом: рецепт від Ектора Хіменеса Браво

ектор хіменес браво

Складові:

Тісто для чебуреків

  • Борошно - 400 грамів
  • Вода окріп - 200 мл
  • Сіль - 10 грамів
  • Цукор - 20 грамів
  • Горілка - 30 грамів
  • Олія - 30 грамів

Начинка для чебуреків

  • Фарш яловичини або баранини - 800 грамів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Кінза - 20 грамів
  • Вода - 100 грамів
  • Сіль - 4 грами
  • Перець чорний - 3 грами

Приготування:

чебуреки

  1. Фарш змішати з дрібно рубаним часником, цибулею і кінзою, сіллю і перцем, активно перемішати і додати води. Фарш повинен бути трохи рідким.
  2. У воді розчинити сіль і цукор і поставити на вогонь, в борошно влити кип'ячену воду, масло і горілку. Змішати тісто і дати йому відпочити в холодильнику протягом години.
  3. Від тесту відрізати невеликий шматочок і розкачати якомога тонше, викласти фарш і сформувати чебурек виделкою.
  4. Можна посмажити у фритюрі, а можна на сухій сковорідці або запекти. Якщо слідкуєте за фігурою, краще обрати другий чи третій варіант. Тоді чебуреки будуть менш калорійними. 

Смачного!

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme