Різотто з морепродуктами: рецепт переможниці шоу «Зважені та щасливі-4»

Переможниця шоу «Зважені та щасливі-4» Юлія Фоміна після довгого і важкого шляху до набуття струнких форм знає ціну красивої фігури. Дівчина замислюється тепер, чи варто їсти той чи інший продукт. І вчиться готувати заново - здорову їжу

Різотто з морепродуктами: рецепт перемож…

Улюблена страва Юлії зараз - це різотто з морепродуктами.

Інгредієнти:

- рис нешліфований - 400 г

- мідії - 400 г

- креветки - 400 г

- кальмари - 400 г

- восьминіг - 200 г

- спаржа - 300 г

- суміш заморожених овочів - 300 г

- печериці - 200 г

- соєвий соус - 50 г

- спеції (перець мелений, суміш трав) - за смаком

- цибуля, часник - за смаком

Приготування:

1. Відварити рис. Паралельно в сотейнику або сковорідці протушкувати морепродукти з цибулею і часником і додати спеції. Тушкувати потрібно на воді з соєвим соусом. Також окремо протушкувати овочі, гриби і спаржу.

2. Змішати рис з тушкованими інгредієнтами. Додати соєвий соус і спеції. Прикрасити страву зеленню, радить depo.ua з посиланням на hochu.ua.

Такою Юлія була на початку проекту.

І такою вона стала зараз:

Раніше depo.ua поділився рецептом пельменів від Вікторії Лопирьової.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme