Брускетта c моцарелою від Джеймі Олівера: рецепт

Брускетта - традиційна італійська закуска, яка порадує поціновувачів пікантних страв

Брускетта c моцарелою від Джеймі Олівера…

ДеПо пропонує приготувати справжню брускетту за рецептом знаменитого кухаря Джеймі Олівера. 

Інгредієнти:

- 4 шматки хліба

- 2 фенхелі, порізані на шматочки й обсмажені

- 125 г моцарели

- 50 г пармезану

- кілька листочків базиліку

- оливкова олія

- 1 перець чилі

- сік лимона

- морська сіль

- мелений чорний перець

- 1 зубчик часнику

Приготування:

Обсмажити хліб з двох сторін. Подрібнити фенхель з листям базиліку і більшою частиною перцю чилі. Додати лимонний сік, оливкову олію, сіль, щіпку перцю і трохи пармезану. Все перемішати.

Розрізати часник навпіл. Обсмажені шматочки хліба натерти часником, збризнути оливковою олією і покласти зверху суміш з фенхелю. На кожну скибочку хліба покласти четвертинку моцарели, присипати тертим пармезаном, що залишився, прикрасити перцем чилі і базиліком.

Раніше ДеПо розповів, як приготувати три страви з гарбуза за рецептами Джеймі Олівера.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme