Як приготувати кавуновий фраппе: Простий та смачний рецепт коктейлю

Цей напій втамує спрагу у найспекотніший день та подарує позитивні емоції 

Журналіст відділу «Життя»
Як приготувати кавуновий фраппе: Простий…
Фото: Pixabay

Кавун – це дуже смачний та корисний фрукт, який приносить нам чимало радості влітку. Проте смакувати кавун можна не лише у натуральному вигляді, а й готуючи з нього, наприклад, напої та коктейлі. 

М'якоть кавуна містить вітаміни В1, В6, РР, фолієву кислоту, каротин, пектинові полісахариди і клітковину. Ця величезна ягода цілюще впливає на весь організм у цілому. До того ж цей фрукт можна вживати навіть тим, хто худне і слідкує за фігурою. Головне – робити це у першій половині дня і заміняти ним солодощі. 

Кавуновий фраппе: рецепт

кавун

Цей напій тамує спрагу і підійде навіть тим, хто на дієті. У 100 мл – 80 калорій. 

Інгредієнти:

  • 150 г цукру;
  • 1 кавун (близько 1 кг м'якоті);
  • м'ята, дольки дині для прикраси;
  • подрібнений лід.

Приготування кавунного фраппе

1. Помісти цукор і близько 600 мл води в каструлю. Постав на маленький вогонь і помішуй доти, поки цукор не розчиниться. Дай покипіти близько 5 хвилин, зніми з вогню і почекай, поки охолоне.

2. Тим часом очистити м'якоть кавуна від зернят і поріж дрібними кубиками. Поклади підготовлений кавун і охололий сироп у блендер і змішай до однорідності.

3. Уклади у склянки трохи дробленого льоду і налий кавуновий фраппе. Прикрась м'ятою і шматочками дині.

Смачного!

Depo.ua вже розповідав раніше, як приготувати 5 найкращих прохолоджуючих напоїв.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme