Анфіса Чехова поділилася рецептом лобіо в горщиках

Телеведуча Анфіса Чехова розповіла, як приготувати цю смачну страву

Анфіса Чехова поділилася рецептом лобіо…

Такі фото вона розмістила у своєму Instagram, передає ДеПо.

Ведуча відвідала майстер-клас з приготування грузинських страв в одному із закладів Тбілісі. Після цього Анфіса вирішила поділитися рецептом лобіо, який без зусиль можна приготувати вдома.

За словами Анфіси, щоб квасоля добре засвоювалася в організмі, її треба на ніч залити водою і залишити вимочуватися. Зранку воду з квасолі треба злити, відварювати її 2 години, кілька разів зливаючи воду і наливаючи нову.

Готову квасолю злегка подавити, але не до стану каші.

Додати дрібно нарізану і пасеровану цибулю і приправи: хмелі сунелі, суху кінзу, зелену кінзу, чорний перець, часник, сіль, коріандр мелений, базилік, м'яту, чебрець і імеретинський шафран.

Все перемішати, укласти в глиняний горщик і поставити в духовку на 10 хв.

«Смакота... пальчики оближеш!! ;)» - резюмує Анфіса.

Раніше ДеПо розповів, як Анфіса Чехова об'їдається грузинськими стравами.

Фото: instagram.com

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme