8 кращих рослинних джерел протеїну

Ці продукти завжди можуть стати відмінним поживним перекусом

8 кращих рослинних джерел протеїну…

Крім того, в них міститься багато корисних вітамінів, мікроелементів і клітковини, пише ДеПо.

Мигдаль. Таку закуску потрібно мати завжди під рукою, оскільки в мигдалі високий вміст білка. За поживністю мигдаль у лідерах серед горіхів.

Кольорова капуста та брокколі. Безліч корисних речовин мають усі овочі з сімейства хрестоцвітих. Живильні речовини цвітної капусти зменшують ризик розвитку серцево-судинних захворювань і розвитку раку.

Овес. Є відмінним джерелом клітковини і допомагає для стабілізації в крові цукру. Ідеальною добавкою для вівсяних пластівців буде кориця і невелика кількість бананів.

Шпинат. Пам'ятаєте, Морякові Папаю шпинат давав надзвичайну силу? Дійсно, ця особлива зелень має антиракові речовини (флавоноїди) і наповнена фітонутрієнтами. Шпинат корисний для очей, шкіри, кісток і мозку.

Арахіс. Вписувати арахіс у дієту потрібно з обережністю, тому що він містить чимало жиру. Рекомендується вживати сирий арахіс без солі невеликими порціями.

Паростки квасолі. Джерелом білка і розчинної клітковини є більшість бобів. І хоч квасоля не на першому місці за вмістом протеїну, зате вона є поживним і низькокалорійним продуктом.

Спаржа. 8 пір'їв спаржі містять 3,10 грамів білка. Для такого некалорійного рослинного продукту це відмінний показник.

Квіноа. Повелителем усіх зернових і прекрасним джерелом білка є квіноа. У ній міститься найбільша кількість білка. В чверті чашки сухої крупи - 8 грамів білка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme