Російські фанати-расисти цькують дружину бразильського гравця за відразу до "брудних руских"(ФОТО)

У Росії расизм фанів виходить на нездоровий рівень

Як повідомляє depo.ua, дружина бразильського форварда кубу "Краснодар" Арі Наталя Гризлова в інерв'ю розповіла, що не може уявити поруч із собого білого чоловіка. 

"Темношкірий чоловік не мій типаж взагалі, навіть подумати про таке не могла. Але зараз вважаю, що мій чоловік - найкрасивіший. Багато подруг запитують: уявляєш поруч з собою білого чоловіка? Навіть до мурашок по шкірі - не можу таке уявити. Категорично ні! Смаглявий колір шкіри - виглядає дуже красиво. Особливо коли чоловік спортивний і охайний, такий як Арі. Коли ми кудись збираємося, то його перебування в душі займає більше часу, ніж моє з дітьми. Кожен пальчик не буде обділений увагою і буде намазаний кремом. За білими чоловіками я такого не помічала, вже не в образу їм", - вважає Наталя.

Ці слова дуже образили представників ультрас, які у фанатських групах "ВКонтакте" почали ображати дівчину.

Ось кілька коментарів:

Алексей Тихонов надеюсь, шл..а получит должное внимание со стороны трибун,она хотела чтоб ее заметили и услышали,со своими желаниями нужно быть осторожными.

Михаил Чушкин Можно просто ногу в колене в бок выгнуть , и жена исчезнет и карьера под откос, больше пальчики мазать не будет)))

Вовчик Зюлькин Чернильница !!!

Зазначимо, що раніше фанати-расисти накинулися на гравця збірної Росії через його любов до мулатки.

Зазначимо, що проблема расизму в Росії викликає занепокоєння у європейців перед ЧС-2018. 

Віце-президент ФІФА і одночасно глава групи по боротьбі з расизмом Джеффрі Уебб заявляв, що ЧС-2018 у Росії не можна проводити через високий рівень прояву расизму.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme