Димінський знову вирішив продати "Карпати"

Власник львівських "Карпат" Петро Димінський не відмовився від ідеї продати клуб

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на "Спортивку". 

Почесний президент "Карпат" Петро Димінський і досі не відмовився від продажу львівського клубу. Тільки тепер він дещо змінив стратегію досягнення головної мети – а це отримання якомога більшої суми.

Фактичний керівник і власник "зелено-білих", схоже, врешті-решт усвідомив, що з такою репутацією, як зараз, та послужним списком "карпатівських" проблем неможливо належним чином провести цю операцію. Та й покидати улюблену забавку не дуже хочеться, однак занадто дорогою вона є.

Як стверджує джерело, для початку Димінський вирішив підняти рівень довіри до клубу: попрацювати над іміджем, розрахуватися (хоча би частково) з боргами, переїхати на сучасніший стадіон, змінити менеджмент і так далі.  Є конкретне завдання – потрапити у єврокубки. Якщо не за підсумками цього сезону, то в найближчій перспективі. Зважаючи на теперішній стан справ в українському футболі, це виглядає цілком реальним. А єврокубковий клуб, зрозуміло ж, продавати значно легше, і грошей більше дадуть.
Саме із цим пов’язана активність "Карпат" на трансферному ринку. Під час турецьких зборів львівські тренери переглянуть чимало потенційних новачків.

Петро Димінський, з’ясувавши, що зняття заборони на трансфери – цілком реальна річ, ще раніше запланував поповнити склад команди новими виконавцями, повідомив про це відповідні "карпатівські" служби, тому і хлинули до Львова агенти, які навперебій пропонували своїх клієнтів. 

З бажанням продати клуб, отримавши результат якомога швидше, пов’язана і можлива зміна вектору, причому вона матиме переважно прихований характер. Адже якщо набрати вже знаних виконавців, то, безперечно, у складі не знайдеться місця молодим вихованцям клубних структур. Тому найближчим часом ви настільки часто не почуєте традиційних патріотичних промов про акцент на молодих талантів "Карпат".

Петро Димінський не продав "Карпати" так званим німецьким інвесторам, яких представляв Ростислав Штинь, а переговори тривали майже 9 місяців, бо почесний президент львівського клубу зіскочив з теми в останній момент тільки тому, що перед ним були не конкретні люди з конкретними грошима, а всього-на-всього посередники, які пропонували лише механізми такої оборудки, а не простий "базарний" варіант: дав гроші – купив / продав. Тому Петро Петрович, який із власної ініціативи восени відновив ці перемови, врешті-решт не наважився на продаж, вирішив узяти паузу і дещо покращити свій товар.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme