Як Ахметов оголосив війну "бандерівцям" зі Львова

Після півфінального матчу Кубку України з "Дніпром" у Львові (1:1), який для "гірників" був домашнім, донецькі футболісти обурилися, що трибуни підтримували "дніпрян"

Як повідомляє depo.ua, про це після матчу казали зіркові гравці "Шахтаря". Головний посил: "Потрібно їхати зі Львова".

Ярослав Ракицький у Львові грати більше не хоче.

"Я більше не хочу грати у Львові. Так нереально вболівати проти нас. За "Динамо" вболівали всі, а нас освистували і парафинили. А тепер за "Дніпро", і з теж парафинили. Що робити? Переїжджати звідси", - сказав Ракицький.

Його підтримав Луїс Адріано та Срна.

"З такими фанами, які приходять нас "підтримати", краще забивати при будь-якій можливості і ще більше їх цим провокувати! Хотілося б, щоб у нас була хороша підтримка, але тут такого не буває...", - скиглить Адріано.

"Трибуни допомагали "Дніпру", а не "Шахтарю". Ми граємо практично рік у Львові, ми привезли в це місто Лігу чемпіонів, а львів'яни вболівають проти нас. І в поєдинку проти «Динамо» підтримували столичну команду. Хоча ми очікували цього. З боку львівської публіки це дуже негарно. Впевнений, багато міст України чекають "Шахтар" і готові із задоволенням нас прийняти", - проскиглив Срна.

До них долучився і П'ятов, який сказав, що треба шукати інше місто.

Зазначимо, що раніше Луческу вже грозився перевезти "Шахтар" у Чернівці. А depo.ua порадив Містеру поїхати у Сальвадор та Ізмаїл

Нагадаємо, що у фіналі Кубка України 4 червня зіграють "Шахтар" та "Динамо". 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme