Спортивний "гауляйтер "ДНР" розповів про Ахметова та долю "Донбас Арени"

Так званий Міністр спорту "ДНР" Михайло Мішин розповів про відродження спорту в "республіці"

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на Gazeta.ru

За словами Мішина, в Донецьку є багато інфраструктури, яка неушкоджена, а в людей наразі підйом. Тому спорт буде розвиватися. 

Також Мішин зазначив, що Ахметов зовсім не допомагає "ДНР" розвивати спорт. Все фінансується з бюджету "республіки". Розповів він і про майбутнє "Донбас Арени". 

"У нас йде робота в регіоні з футбольними базами і стадіонами. Відмінна база у донецького "Металурга", там доглядають за полем. Приїжджав туди, ми навіть трошки допомогли з добривами. Все знаходиться під контролем. Бази і стадіони не руйнуються, а поля підтримуються у функціональному стані. Розумієте, ремонт "Донбас-Арени" - це буде занадто велике і непотрібне навантаження на бюджет. У нас багато зруйнованих стадіонів та будівель, які треба ремонтувати і відновлювати. Наприклад, повністю зруйнований шахтарський Палац спорту. Частково влада і населення допомогли його відремонтувати - поставили пластикові вікна та двері. Зараз необхідно закрити дах, щоб за зиму все не пропало. І потрібно відновити підлогу, куди потрапила бомба і випалила п'ять залів. У нас велике навантаження і гуманітарна проблема, тому поки що такий масштабний проект немає сенсу робити. Власник підтримує стадіон у більш-менш функціональному стані, і цього достатньо. Поки такі масштабні змагання, в яких брав участь донецький "Шахтар", у нас не проводяться, і необхідності з експлуатацією "Донбас-Арени" немає", - сказав він.

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme