Повії довели до коми чоловіка Кардашіан

Колишня суперзірка НБА 35-річний Ламар Одом, чоловік сестри Кім Кардашіан Хлої, знайдений в борделі неподалік від Лас-Вегаса без свідомості

Повії довели до коми чоловіка Кардашіан…

В даний момент його стан оцінюється як критичний. Дружина, її сестра і мати, а також Кобе Брайант вже прибули в госпіталь, передає depo.ua з посиланням на "Газета.ru".

13 жовтня зірку Національної баскетбольної асоціації Ламара Одома, який виграв у своїй кар'єрі два титули чемпіона НБА у складі "Лос-Анджелес Лейкерс", було знайдено в непритомному стані в борделі Love Ranch в поселенні Крістал штату Невада, неподалік від Лас-Вегаса.

Одом перебуває в комі в стані серцевої недостатності, є серйозні проблеми з легенями і нирками, він підключений до апарату штучної вентиляції легень.

Колишню суперзірку баскетболу спочатку доставили в сусіднє містечко, а потім перевели в госпіталь Лас-Вегаса, де він і знаходиться в даний момент.

У Лас-Вегас в спішному порядку прибули дружина Одома Хлої Кардашіан, а також її сестра Кім та їхня матір Кріс Дженнер.

Одом після розставання зі своєю дружиною, з якою він досі офіційно перебуває у шлюбі, мав, за чутками, проблеми з алкоголем і наркотиками.

У бордель в Неваді він прибув напередодні. Відомо, що він прийняв там трав'яну віагру і випив приблизно половину пляшки коньяку.

Знайдений баскетболіст був о 15 годині за місцевим часом двома дівчатами, які працюють у закладі. Вони пішли до баскетболіста, оскільки про нього нічого не було чутно з раннього ранку.

Знайшовши Одома, який лежав вниз головою, співробітниці публічного будинку перевернули його на спину, після чого з носа і рота суперзірки НБА "витекла жахлива субстанція".

У даний момент стан баскетболіста оцінюється як критичний.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme