Містере Луческу, може час їхати у Донецьк?

Тренер "Шахтаря" знову звинуватив львівських фанів у невдачах клубу

Містере Луческу, може час їхати у Донець…

Перед ключовим матчем Ліги чемпіонів з "Мальме", який пройде сьогодні у Львові, головний тренер "Шахтаря" традиційно знайшов винних у невдачах команди.

Звичайно, ними, як і у минулому сезоні, стали львівські фанати, які на "Арені Львів" погано вболівають за "Шахтар".

"Ясно, що на стадіон прийдуть уболівальники. Але це все одно не наші рідні вболівальники. Не думаю, що вони будуть підтримувати так само, як рідні фани "Мальме" у Швеції. Вони чинили великий тиск на своїх футболістів, в якійсь мірі навіть на суддівство. Можливо, навіть завдяки цьому "Мальме" і виграв той матч. Що ж стосується завтра (інтерв'ю за день до гри, - depo.ua) - не знаю. В деякій мірі поле можна назвати нейтральним. Я більше сподіваюся на своїх гравців і команду в цілому, менше - на уболівальників", - сказав Луческу офіційному сайту клубу.

Тобто не жахлива гра "Шахтаря" у Швеції, а вболівальники "Мальме" тисли на суддівство і допомогли перемогти "гірників". Ну і, звичайно, погані у Львові фанати - в Донецьку кращі.

Ніхто ж не сперечається - у Донецьку "Шахтар" люблять більше. То чому б у рідне місто вже не повернутися. "Донбас Арена" чекає. Донеччани чекають. Стривайте, там же "Шахтар" не зможе грати у чемпіонаті України та Лізі чемпіонів. І в цьому, мабуть, теж львів'яни та Україна винна?

Постійні наїзди Луческу на владу та львів'ян - це типова політтехнологія, яка орієнтована на населення звільнених та окупованих територій. Головна мета - показати, як погано українці ставляться до донецької команди. Мовляв, у Львові погано вболівають, ФФУ працює в інтересах "Динамо" - все проти Донбасу. А ми так хочемо додому, до рідних вболівальників, але чомусь не їдемо. 

Насправді Луческу, Ахметов та Ко мають пишатися тим, що у Львові вболівають за них як за українську команду. Бо Львів ніколи не був за "Шахтар", а після окупації Донецька став за них, маючи рідні "Карпати". Але мета Луческу та керівництва "Шахтаря", мабуть, не дякувати, а шукати винних у своєму непрофесіоналізмі. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme