Харківський "Металіст" відхрещується від зустрічі з "Азовом"

ФК "Металіст" заперечує, що члени команди зустрічались із бійцями батальону "Азов", і видалив із соцмереж відповідні фото

Харківський "Металіст" відхрещується від…

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на "Трибуну".

Напередодні харківський "Металіст" на своїй сторінці у Фейсбуці" виклав світлину із навчально-тренувального табору полку "Азов" у Харківській області.

На фото присутні головний тренер Олександр Севідов, воротар Олександр Горяїнов та захисник Артем Путівцев. Однак сьогодні у клубі заявили, що ніхто із команди не міг зустрічатися із батальйоном "Азов". 

ФК "Металіст" заявляє про те, що розповсюджувана ЗМІ інформація про нібито зустріч головного тренера "Металіста" Олександра Севідова і низки гравців команди з представниками батальйону "Азов" не відповідає дійсності. Жодної зустрічі не було і бути не могло. Вся інформація, поширена ЗМІ, є провокацією, спрямованою на дискредитацію клубу", - йдеться у заяві "Металіста".

Згодом ситуацію прокоментував сам Севідов. За його словами, команда отримала запрошення від ультрас і не могла їм відмовити, а преса, нібито, сильно політизує цю ситуацію.

 "Металіст" ніколи не кидає своїх уболівальників. Ми приїхали до хлопців, подарували їм футболки та м'ячі, поговорили про проблеми нашої команди і про майбутні важкі матчі. Зробили ми це для того, щоб вони знали, що ми завжди пам'ятаємо і граємо тільки для них. Хочу зазначити, що деякі ЗМІ вирішили надмірно політизувати цю акцію, особливо в наш непростий час. Я можу ще раз відповідально заявити що футбол в цілому і "Металіст" зокрема поза політикою", - сказав Севідов.

Більше спортивних новин читайте у розділі Спорт.depo.ua

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme