Чому побитий до крові Кличко не має права йти на пенсію

У Дюссельдорфі завершилася майже 10-річна гегемонія Володимира Кличка у суперважкій вазі - Тайсон Ф'юрі новий чемпіон. Але ми маємо побачити реванш

Чому побитий до крові Кличко не має прав…

Це сенсація! Для багатьох бій став шоком! От тільки саме такого результату слід було очікувати після невиразної весняної перемоги українського чемпіона над Брайантом Дженнінгсом. Тоді пощастило - переміг за очками.

У Дюссельдорфі ж була інша історія. 39-річний чемпіон Кличко-молодший у 64-у бою на профі-рингу за титул чемпіона світу за версіями WBА, WBO і IBF був повільнішим та тактично слабшим у рингу за 27-річного "цигана" Тайсона Ф'юрі. 

Наш боксер із самого початку бою не міг знайти свою дистанцію. Ф'юрі, що мав більший розмах рук (216 cм. проти 206), користувався цим. Він атакував джебами, дражнив українця в рингу, був швидшим, частіше влучав в обличчя. Кличко намагався знайти дистанцію і пробити у голову, але сам отримував в обличчя і був побитий до крові кількома підступними ударами Тайсона.

Чому побитий до крові Кличко не має права йти на пенсію - фото 1

Чому побитий до крові Кличко не має права йти на пенсію - фото 2

У 7 раунді, коли Тайсон наніс кілька ударів Володимиру, отримавши у відповідь набагато менше, стало зрозуміло, що наш чемпіон втомився. До 12 раунду Кличко майже нічого не показав. Лише дві "двійки" у 9-му раунді, але тоді ж Володя отримав удар в голову. В 11-раунді з Тайсона зняли очки, але тоді Володимир вперше ледь не впав на ринг після двох ударів британця.

У 12-раунді наш чемпіон спромігся на "двійку" в голову Ф'юрі, але той встояв. Скривавлений Кличко очікував на вердикт арбітрів і був упевнений у власному успіху. Але вперше з квітня 2004 року, коли Лаймонт Брюстер святкував перемогу над українцем, Володимир Кличко почув, що він більше не чемпіон.

Тайсон Ф'юрі переміг одноголосним рішенням суддів - 115:112, 115:112, 116:111.

Для Кличка поразка стала четвертою в кар'єрі і першою за 11 років. Тайсон здобув 25 перемогу - наразі британець непереможний.

Тепер всі в очікуванні реваншу. І без нього Кличко навіть у 40-років не має права піти з боксу. 

Мрії про бій за титул WBC з Уайлдером слід відкласти у кошик. Потрібно побити знахабнілого, але такого крутого британця Тайсона, щоб зберегти обличчя. Бо ніхто не хоче такого завершення кар'єри для Володимира Кличка. Але наразі зрозуміло, що ера Кличків у боксі завершилася. 

Чому побитий до крові Кличко не має права йти на пенсію - фото 3

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme