"Барселона" збирається "відмазати" Мессі від в'язниці

"Барселона" пообіцяла надати цілковиту підтримку свому лідеру Ліонелю Мессі, якому загрожує ув’язнення за ухилення від податків

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на офіційний сайт "Барселони".

"Клуб знаходить дивним, що звинувачення розходиться в думках - 25 вересня прокуратура зняла всі звинувачення з Мессі, а в четвер прокурор заявив зворотне." Барселона "солідарна з футболістом і його сім'єю в цій незвичайній ситуації і продовжить надавати підтримку і допомогу на правовому, податковому та адміністративному рівні. Клуб засуджує всі зовнішні рішення, які далекі від спорту", - йдеться в заяві каталонців.

У четвер державний прокурор Іспанії запросив 22 місяці в'язниці для Ліонеля Мессі. Нападника будуть судити, попри те, що раніше прокуратура Барселони вирішила зняти звинувачення з гравця, зауваживши, що він мав неповну інформацію про події та не мав наміру вводити в оману податкові органи. Також прокуратура попросила для батька футболіста Хорхе Мессі 18 місяців в'язниці і штраф у розмірі 2 млн євро за звинуваченням у шахрайстві на суму 4 млн євро.

Мессі і його батька підозрюють у податковому шахрайстві за трьома епізодами в 2007, 2008 і 2009 роках, пов'язаному з коштами від рекламних контрактів. У жовтні прокуратура вирішила відмовитися від звинувачень Мессі, поклавши всю відповідальність на його батька, який виступав у ролі агента сина протягом всієї його професійної кар'єри, представляв бізнес-інтереси футболіста і повинен був стежити за виконанням податкових зобов'язань. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme