Стало відомо, як вирішуватиметься проблема зі сміттям у Львові

У Львові нарешті підписаний меморандум щодо поводження з твердими побутовими відходами, які утворюються у місті

Кабінет Міністрів України у співпраці із Львівською обласною державною адміністрацією та місцевими органами самоврядування Львівщини знайшли вирішення проблеми утилізації твердих побутових відходів, підписавши меморандум щодо вивезення сміття між між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, передає кореспондент Depo.Львів.

Сміття з міста буде вивозитися та утилізуватися на полігонах інших міст Львівської області на той час, поки Львівська міська рада прийме остаточне системне рішення щодо способу подальшої утилізації ТПВ, які утворюються у місті.

Віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон розповів, що за рахунок фінансового ресурсу міста будуть підтримуватися полігони Львівської області це і рекультивація і інші питання з сміттєзвалищами. "Це перший позитивний крок, який дозволить побудувати в області сміттєпереробний завод", - сказав він.

Перий заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус додав, що кошти екологічного фонду області будуть направлені з обласного бюджету на допомогу містам, які приймають сміття з області.

Раніше ми писали, що Гройсман вирішив проблему сміття Садового.

У Садового облаштували сміттєзвалище біля дитячого майданчика. Також Львів Садового зустрічав туристів на Великдень сміттям і смородом.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme