Порошенко закликав Британію спростити українцям отримання віз

Президент України Петро Порошенко під час офіційного візиту до Сполученого королівства Великої Британії і Північної Ірландії закликав лібералізувати візовий режим для українців

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу глави держави.

Порошенко зустрівся з лідером фракції правлячої Консервативної партії Девідом Лидингтоном, головою "групи дружби" по зв'язках з Україною в британському парламенті сером Джеральдом Говартом і головою комітету парламенту з закордонних справ Криспіном Блантом.

"Глава держави позитивно відзначив відвідування Донбасу делегацією комітету Палати громад і підготовлені за підсумками цієї поїздки рекомендації про необхідність продовження режиму санкцій проти Росії", - йдеться в повідомленні.

Під час зустрічі також обговорювалися питання українсько-британського співробітництва по лінії НАТО і хід реалізації програми структурних реформ в Україні.

Окрему увагу було приділено зміцненню міжлюдським контактам між двома державами і вивченню англійської мови.

Нагадаємо, що 18-19 квітня Порошенко перебуває з офіційним візитом до Великої Британії на запрошення її прем'єр-міністра Терези Мей.

Програмою передбачені зустрічі українського президента із прем'єр-міністром Британії, окремими членами уряду та представниками Палати громад британського парламенту.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme