Полторак обговорив в НАТО захист демократичних цінностей

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак в рамках робочої поїздки до Італійської Республіки провів зустріч із Президентом Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Урядовий портал.

У ході зустрічі сторони обговорили безпекову ситуацію в Україні та стан реформування вітчизняного оборонного відомства та Збройних Сил України.

Міністр оборони України наголосив на важливості підтримки Італії в ситуації, коли Україна відстоює свою територіальну цілісність. "Українці готові захищати свою країну та європейські демократичні цінності", – наголосив Степан Полторак.

Також він наголосив, що "реформувати Збройні Сили під час бойових дій важко, такого досвіду немає ні у кого, але у мене немає жодного сумніву що у нас все вдасться". Міністр оборони подякував Главі Парламентської асамблеї НАТО за принципову особисту позицію щодо підтримки нашої країни.

У свою чергу Президент Парламентської асамблеї НАТО подякував за комплексний огляд ситуації та наголосив на важливості тих реформ, які відбуваються в Україні сьогодні. "Я декілька разів був в Україні, відвідував Одесу, Маріуполь і на власні очі бачив, що відбувається, – зазначив Паоло Аллі. – Запевняю, що Італія – добрий друг для України, і ми усвідомлюємо, наскільки важлива підтримка Італії вашій країні".

Нагадаємо, що кілька днів тому Полторак обговорив з конгресменами США надання оборонної зброї Україні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme