UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Москаль пояснив, чому вважає Балогу треплом

Очільник Закарпаття просить ЗМІ уважніше ставитися до тверджень нардепа Віктора Балоги

Москаль пояснив, чому вважає Балогу треп…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на офіційний сайт Геннадія Москаля.

Москаль просить ЗМІ уважніше ставитися до тверджень нардепа Балоги, котрий поширює про Закарпаття різні нісенітниці.

"Якщо у пана Балоги є докази, що кілька голів райдержадміністрацій на Закарпатті мають подвійне громадянство, нехай оприлюднить їх, і ці люди будуть звільнені з посад протягом трьох днів. Однак я наперед запевняю всіх, що жодних доказів не буде, оскільки Балога – це звичайне, перепрошую, трепло, яке несе в ЗМІ різні нісенітниці й не відповідає за них. Недавно, наприклад, цей панок заявив, начебто вся моя сім'я і діти мають канадське громадянство. При тому, що, по-перше, сам я жодного разу в Канаді не був, тому апріорі не можу мати громадянства цієї країни, по-друге, маю тільки одну доньку, а не дітей, а, по-третє, Канада не приховує громадянство своїх мешканців, тому ці факти легко перевірити у відкритих джерелах", – заявляє Москаль у відповідь на твердження народного депутата В.Балоги про те, що "президент призначив на кілька посад голови РДА на Закарпатті угорців з двома паспортами".

За словами Москаля, Балога взагалі не орієнтується, що відбувається на Закарпатті, він навіть не знає, що з усіх голів РДА в області є тільки один угорець за національністю (а не кілька, як твердить цей нардеп). Це очільник Берегівської РДА Іштван Петрушка, котрий перед призначенням на посаду проходив спецперевірку, і котрий – я відповідально заявляю – не має угорського громадянства.

"З усіх держслужбовців на Закарпатті угорське громадянство встановлене тільки в однопартійця Балоги – члена "Єдиного центру", колишнього начальника управління освіти Берегівської РДА Василя Лендєла. Котрий після виявлення цього факту був звільнений із посади за три дні. Я розумію, що в Україні свобода слова, тому кожен може говорити, що заманеться. Однак закликаю ЗМІ уважніше ставитися до тверджень В.Балоги, котрий, так би мовити, через обмежені природні здібності, а іноді й зумисно поширює про Закарпаття різні небилиці й нісенітниці", - каже Москаль.

Нагадаємо, Москаль заявляє, що у Балоги є австрійське громадянство.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme