Федір Бондарчук пообіцяв допомогти актору, який вистрибнув з вікна і ледь не загинув

Режисер Федір Бондарчук пообіцяв допомогти зірці свого фільму "Залюднений острів" Василю Степанову, який кілька днів тому викинувся з вікна московської квартири своїх батьків

Актор випав з п'ятого поверху і отримав множинні травми, але через пару днів лікарі виписали його з лікарні і відправили додому, передає Depo.ua з посиланням на "Лайм".

За даними російської преси, зараз Василь Степанов знаходиться в психіатричній клінічній лікарні. Те, що відбулося з актором викликало відгук серед його фанатів і просто любителів кіно. Небайдужі до долі артиста люди створили петицію і звернулися до режисера Федора Бондарчука з проханням про допомогу.

Бондарчук не залишився в стороні, він практично відразу відреагував на послання. На сторінці кінокомпанії Art Pictures, одним із засновників якої є режисер, з'явився його коментар. Він написав, що зробить все можливе, щоб допомогти Степанову.

"Дорогі глядачі, шановні актори і друзі Василя Степанова! Я зроблю все від мене залежне, щоб надати підтримку Василю", - пообіцяв Федір Бондарчук.

Нагадаємо, Василь Степанов став відомим після того, як знявся в екранізації фантастичного роману "Залюднений острів" братів Стругацьких, яку зняв Федір Бондарчук. Після гучного успіху у Василя більше не було зіркових ролей, він нарікав на те, що його не знімають. У пресі регулярно з'являлися повідомлення про те, що актор страждає від депресії. Актор не міг знайти роботу багато років. За словами його друзів, його не брали ані до поліції, ані у продавці, ані у двірники.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme