Порноіндустрія США може зупинитися після шокуючого діагнозу одного із акторів

Професійна асоціація американської порноіндустрії Free Speech Coalition закликала продюсерів призупинити зйомки після того, як під час планової перевірки у одного з акторів виявили ВІЛ

Про це повідомляється в заяві, опублікованій на сайті організації, передає Depo.ua.

Free Speech Coalition не повідомляє, про кого саме йде мова, невідомо також чоловік це чи жінка. Асоціація планує повторити тест і переконатися в тому, що його результати відповідають дійсності. Крім того, вона повідомить і перевірить ще раз можливих партнерів потерпілого. Якщо сталася помилка, мораторій на зйомки скасують в середу, 19 квітня.

За даними організації, особу, про яку йдеться, могло бути інфіковано після минулого тесту, який показав негативний результат. Оскільки в цей період людина не знімалася в порно, ймовірність зараження інших виконавців невелика. Асоціація підкреслює, що поширення ВІЛ під час зйомок вдавалося уникати більше 10 років.

Американська організація Adult Performer Advocacy Committee, що захищає права порноакторів, підтримала припинення зйомок фільмів для дорослих до прояснення ситуації.

Нагадаємо, що в США вчитель замість метеликів показав дітям лесбійське порно.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme