UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Петро Порошенко привітав українців з Великоднем

Президент Петро Порошенко разом із сім'єю привітав українців зі світлим святом

Петро Порошенко привітав українців з Вел…

Гарант підкреслив, що цього року Христос об'єднав усіх вірян. Адже православні, греко-католики, римо-католики та протестанти відзначають це свято в один день, передає Depo.ua.

Також Порошенко зазначив, що Великдень є символом перемоги віри над безнадійністю, порятунку над безвихідністю, добра над злом і торжества життя над смертю.

"Не забудьмо згадати всіх героїв, які полягли за Україну. Особливо уклінно прошу Божої ласки для кожного, хто і сьогодні нас захищає", – наголосив Президент України.

"Бажаю всім душевного тепла, здоров'я, щастя і твердої віри в Бога і віри в те, що в Україні запанують мир і благополуччя", - йдеться в його зверненні.

Президент особливо наголосив, що в цьому році свято об'єднало християнські конфесії: православні, греко-католики, римо-католики та протестанти відзначають цю величезну подія в один день.

"Щиро радіємо великому і величному святу. Нехай у ці дні наповниться вселенською Христовою радістю кожна українська душа. Відзначаючи перемогу життя над смертю, не забудемо згадати героїв, які полягли за Україну. Особливо уклінно прошу Божої ласки для кожного, хто сьогодні захищає Україну", − підкреслив глава держави.

Петро Порошенко побажав співвітчизникам душевного тепла, здоров'я, щастя, а також твердої віри в Бога і віри в те, що в Україні запанують мир і благополуччя.

Нагадаємо, сьогодні, 16 квітня, Великдень святкують і католики, і православні християни.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme