На Великдень працюють 9 тисяч прикордонних нарядів

Під час проведення Великодніх свят Державна прикордонна служба посилила заходи безпеки на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах

У цей святковий день на службу з охорони державного кордону вийшли близько 9 тисяч прикордонних нарядів, повідомляє прес-центр відомства, передає Depo.ua.

"Заходи з посилення охорони кордону направлені на забезпечення недоторканності кордону України, безперебійної роботи пунктів пропуску, належної безпеки пасажирів, які перетинають державний кордон, недопущення в'їзду до України екстремістськи налаштованих осіб та ввозу на територію нашої держави зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору", - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначено, що для забезпечення безпеки прикордонники взаємодіють із представниками Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, та здійснюють ретельну перевірку документів осіб і транспортних засобів, які знаходитимуться поблизу державного кордону.

"Для реагування у випадку зміни обстановки прикордонники забезпечуватимуть цілодобове чергування ситуативних груп", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, як українські захисники святкують Пасху.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme