Уряд спирається на підтримку парламенту. Звіт уряду це наша спільна робота, - Гройсман

Прем'єр-міністр України подякував народним депутатам за підтримку та прийняття рішення взяти до відома Звіт Кабінету Міністрів за 2016 рік

Про це він заявив після засідання комітету Ради з питань економічної політики, де уряд представив підсумки роботи в минулому році, передає Depo.ua із посиланням на Урядовий портал.

"Кожен з вас міг знайти десятки причин, чому Звіт уряду не брати до відома. Але насправді Звіт уряду - це наша спільна з вами робота. Ми спираємося на підтримку українського парламенту у тих рішення, які можемо реалізувати", - наголосив прем'єр-міністр.

"Незважаючи на політичну приналежність, фракційність, позафракційність, я хочу подякувати усім народним депутатам України, голові комітету Андрію Іванчуку за те, що ви взяли до відома наш Звіт", - наголосив Володимир Гройсман.

Спілкуючись із журналістами після засідання Комітету, він зауважив, що Звіт Кабміну за 2016 рік знаходиться у парламенті з 14 лютого та розглянутий більшою частиною комітетів парламенту. Більшість комітетів прийняли рішення взяти Звіт до відома. Розгляд Звіту також передбачений профільним комітетом.

За словами прем'єр-міністра, на засіданні комітету з питань економічної політики, що було відкритим для участі будь-кого та який відвідали усі члени уряду, "сьогодні відбувалося і доповідь, і розповідь, і запитання, і відповіді, і абсолютно нормальний конструктивний формат".

У будь-який момент, коли буде визначено парламентом, Звіт буде внесений на голосування парламенту, зазначив прем'єр-міністр. "Є два варіанти, або брати до відома, або не брати до відома. І в тому і іншому варіанті - це абсолютно робоча процедура, яка не тягне за собою інших наслідків", - сказав він.

Володимир Гройсман зауважив, що за цей непростий рік уряд накопичив власний досвід і більше занурився у проблематику в країні, що дозволить представити кращі результати діяльності у наступному звіті, який буде робити уряд.

"Дуже би хотілося, щоб люди відчували, що зміни, над якими ми працюємо дають позитивний результат в їхньому житті", - зазначив Володимир Гройсман.

Прем'єр-міністр також привітав членів Кабміну з тим, що комітет взяв Звіт уряду до відома: "Це позитивне рішення - результат діяльності кожного з вас. Ми налаштовані на подальшу співпрацю із парламентом".

Нагадаємо, що Звіт Гройсмана взяли до відома в ключовому комітеті Ради.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme