Бойовики з протитанкових гранатометів вгатили по Авдіївці, - штаб

Бойовики з початку дня обстріляли позиції українських військових поблизу Авдіївки з протитанкових гранатометів

Про це в ефірі "112 Україна" повідомив прес-секретар прес-центру штабу АТО Ярослав Чепурний, передає Depo.ua.

"Ворог не залишає вогневого тиску на наші позиції. З півночі до цього часу вже 7 раз обстріляв наші позиції. Основний акцент, традиційно, на Приморському напрямку, - там 5 опорних пунктів поблизу населених пунктів були обстріляні. Двічі ворог обстрілював наших морпіхів в районі Широкіно, один раз з великокаліберних кулеметів бив по морпіхам поблизу Водяного, один раз зі стрілецької зброї обстріляв морпіхів поблизу Гнутово. Захисників Новотроїцького противник крив з протитанкових гранатометів", - сказав він.

За словами Чепурного українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

"Не залишає вогневих атак російські терористичні підрозділи і на донецькому напрямку, а саме поблизу Авдіївки, один раз обстрілявши наших захисників з використанням ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великих калібрів і стрілецької зброї. Також з гранатометів і стрілецької зброї ворог стріляв по захисникам Зайцево. На щастя, втрат серед наших військових немає. Українські бійці цих пір не відкривали ще вогонь", - повідомив прес-офіцер.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 64 рази обстріляли позиції Збройних Сил України. П'ятеро військовослужбовців отримали поранення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme