UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпаття: Прогноз погоди на 10 квітня - ще не спека

У залежності від температури повітря з цього дня вилітають джмелі і комарі

Закарпаття: Прогноз погоди на 10 квітня…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 10 квітня 2017 року

по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці переважно в гірських районах на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0-5°. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 13-18° тепла, в горах вночі 0-5° морозу, вдень місцями 5-10° тепла.

по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 16-18° тепла.

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди: Вночі та вранці 10 квітня переважно в гірських районах Закарпатської області на поверхні грунту та в повітрі збережуться заморозки 0-5°.

Народний прогноз погоди: У цей день Церква вшановує пам'ять святого преподобного Іларіона Нового. У минулі часи у цей день, якщо закінчувались заморозки, виганяли худобу на пасовисько. В залежності від температури повітря з цього дня вилітають джмелі і комарі. Наші пращури продовжували спостерігати за птахами і складати по ним прогноз погоди: якщо птахи вили гнізда на сонячній стороні, очікувалось холодне літо, якщо на тіньовій стороні, то літо мало бути теплим.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme