Керівник поліції Полтави Терела пішов у відпустку

Головний коп Полтави вирішив піти у відпустку під час акцій протесту, що охопили місто

Керівник поліції Полтави Терела пішов у…

На тлі подій, що розгортаються у Полтаві, з'явилося повідомлення, що начальник Полтавського відділу ГУНП Олександр Терела пішов у відпустку, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Коло.

Інформацію підтвердив і керівник прес-служби обласної поліції Юрій Сулаєв.

"Він за сімейними обставинами взяв тимчасову відпустку. А щоб підсилити керівництво поліції міста, на цей період тимчасово виконувати обов'язки призначено начальника Штабу обласної поліції полковника Замахіна Андрія Леонідовича", - прокоментував Сулаєв.

Юрій Сулаєв зазначив, що не знає скільки буде тривати відпустка головного копа Полтави, але, згідно із законом, відпустка може бути надана мінімум від 10 діб і більше.

Нагадаємо, що 5 квітня у Полтаві мирна акція протесту проти незаконної забудови в центрі Полтави завершилася жорстокою бійкою між учасниками акції і тітушками, найнятими для охорони будівництва.

В результаті зіткнень постраждало шестеро активістів, двох з них з ножовими пораненнями були госпіталізовані в лікарню, де їм зробили операції.

Наступного дня полтавці зібралися під стінами міськради. Активісти ненадовго перекрили рух транспорту і оголосили свої вимоги, зокрема щодо скасування дозволів на забудову в "Газетній арці", скликання позачергової сесії міськради і мораторію на розбудову МАФів.

9 квітня сталися численні провокації проти активістів "Штабу супротиву", а 10 квітня протестувальники повністю заблокували діяльність Полтавської міськради.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme