UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпаття: Прогноз погоди на 9 квітня - буде хмарно

З теплих країв продовжують повертатись птахи: вівсянки, плюгавки, чибіси

Закарпаття: Прогноз погоди на 9 квітня -…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 09 квітня 2017 року

по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вночі та вранці на більшій частині території області на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0-5°. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, місцями 0-5° тепла, вдень 13-18° тепла, в горах місцями 2-7° тепла.

по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вранці на поверхні грунту заморозки 0-2°. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 16-18° тепла.

Народний прогноз погоди: 9 квітня вшановується пам'ять мучениці Матрони Солунської. У народі святу називають Матрона Настовниця, тому що у цей час бувають ранкові заморозки - сніг від них замерзає, і люди ходять як по "насту". З теплих країв продовжують повертатись птахи: вівсянки, плюгавки, чибіси. Якщо чибіс летить низько - до тривалої сухої погоди; якщо він кричить звечора - до ясної погоди. Якщо весняний лід тоне чи залишається на березі, то літо буде холодним.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme