UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У ДТП на Полтавщині постраждало семеро людей

В результаті зіткнення трьох автівок семеро людей отримали тілесні ушкодження та були доставлені в лікарню

У ДТП на Полтавщині постраждало семеро л…

7 квітня на автодорозі "Полтава - Диканька", поблизу села Кротенки, сталася аварія за участю трьох автомобілів - "Мерседес Спрінтер", "Ваз-21053" та "Чері", повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції Полтавщини.

За попередньою інформацією відомо, що унаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали семеро громадян. Серед них - 24-річний водій мікроавтобуса "Мерседес Спрінтер", п'ятеро пасажирів мікроавтобуса (25-річна та 29-річна полтавки, 61-річна жителька Полтавського району, та двоє чоловіків з Полтави віком 45 і 41 рік) та 26-річний пасажир автомобіля "Ваз-21053" (мешканець Полтави). Травмованих доставлено до лікарень Полтави.

Працівники поліції з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Вирішується питання щодо внесення даної події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Нагадаємо, що 6 квітня на автодорозі "Київ - Харків", поблизу села Білоцерківка Великобагачанського району, сталася жахлива автомобільна аварія. Мікроавтобус Mercedes Sprinter зіткнувся з вантажівкою DAF, обидва водії загинули.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme