UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як ужгородець став успішним веб-дизайнером, не вміючи малювати

Домінік Левицький з Ужгорода вже має власну дизайн-студію та команду молодих креативних людей

Як ужгородець став успішним веб-дизайнер…

Про це йдеться в сюжеті "УжІнформу", пише Depo.Закарпаття.

Вважають що аби стати дизайнером, необхідно обов'язково мати хист до малювання. Цей молодий хлопець доводить протилежне. Домінік Левицький вже майже 5 років займається дизайном. Зізнається, малювати не любив та не вмів ще змалечку. Його професія – це творчість, але своєрідна.

Все розпочалося із першого комп'ютера, який з'явився у хлопця у 8-му класі. Вже тоді Домінік зрозумів, що його цікавлять технічні аспекти, про все хочеться дізнатися та розібратися у всіх тонкощах. Після закінчення факультету інформаційних технологій, він почав займатися програмуванням.

Домінік вже має власну дизайн-студію та команду молодих креативних людей. В більшості випадків вони співпрацюють з іноземними клієнтами, займаються дизайном веб-сайтів та мобільних додатків. Однак, окрім цього часто створюють власні інноваційні проекти.

Багато хто знає Домініка також, як автора бренду Ужгорода. Однак, хлопець зізнається, що працював над цим проектом не один, до роботи було залучено дуже багато людей.

Нагадаємо, іршавчанин Олександр Гелетей взяв золото серед аматорів у номінації "Виготовлення цукрових квітів" на міжнародному конкурсі кондитерів.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme